replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年2月23日星期二

Kijk uit ! De NBA Finals Zijn Volgende week

De NBA Finals zijn een week op donderdag 5 juni, en er zijn geen duidelijke winnaar voor zowel de oostelijke of westelijke divisie, hoewel de Miami Heat en de San Antonio Spurs houden een 3-2 serie lood in hun afdelingen tegen de Indiana Pacers en de Oklahoma Thunder.

Iedereen zal kijken naar de Heat face-off tegen de Pacers vanavond in Miami, samen met de Spurs spelen tegen de Thunder morgenavond in Oklahoma City. Extra spellen zijn ook gepland voor zondag en maandag nacht, afhankelijk van de uitkomst van de spellen vanavond en morgenavond.

Volgende week de NBA-finale kan er zo uitzien déjà-vu als de Spurs en Heat face-off tegen elkaar, aangezien de twee teams speelden tegen elkaar in vorig jaar Finals, die de Heat rally te winnen.

Timing is alles op de baan voor basketbal spelers en leden van zowel de Miami Heat en de San Antonio Spurs houdt het onderscheid van het horloge ambassadeurs voor prestigieuze Zwitserse horlogemerken. San Antonio Spurs-speler Tony Parker is een ambassadeur van Tissot, terwijl Miami Heat-speler LeBron James en Dwyane Wade zijn ambassadeurs van Audemars Piguet en Hublot respectievelijk.

Hublot sponsort ook de Miami Heat, en het merk is prominent gepresenteerd op de American Airlines Arena in Miami, waar de Heat spelen.

Je zult een indrukwekkende selectie van Tissot en Hublot polshorloges vinden op populaire online retailer WorldofWatches.com.

Of u wroeten bent naar de Heat of Spurs dit weekend, is er een Tissot T-Race mannen chronograaf met de kleuren van uw team.Deze uitstekende uurwerk heeft een band roestvrij stalen kast gepresenteerd op een duurzame rubberen band. De stationaire zwart-ion-plated bezel omcirkelt de chronograaf wijzerplaat met een tachymeter buitenste ring, drie subdials, lichtgevende wijzers en markers.

Een vergroot raam boven de automatische datum kalender op 03:00 uur voegt onderscheid. Kenmerken omvatten een kleine seconde, 30 minuten en 10 uur per dag register.Zwitsers quartz uurwerk van binnen bent u verzekerd van de tijd houden van nauwkeurigheid. Chronograph is 45mm in diameter, 12mm dik en is waterbestendig tot 100 meter.


Bekijk meer replicas horloges en breitling avenger seawolf replica

replica horloge

replica horloge
replica horloge