replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年6月1日星期三

Bulova Moon Horloge Hands-On



Ik hou ervan als horloge liefhebbers op een budget hebben uitstekende opties geproduceerd met hun behoeften in het achterhoofd. De Bulova Moon Watch is een Omega Speedmaster voor Millennials of iedereen die een koele historisch ogende instrument horloge wil, maar kan zich niet veroorloven een paar duizend dollar voor een serieuze mechanische uurwerk. Beter nog, is de Bulova Maan Kijk niet alleen proberen om een ​​fashion statement geïnspireerd door horloges die ging naar de maan te zijn, het is in feite direct geïnspireerd door een werkelijke Bulova horloge dat wel naar de maan.



News of the Moon Bulova horloge kwam naar me toe laat in 2015, maar ik wilde afwachten het uurwerk hands-on alvorens conclusies over dit goed uitziende monochromatische gereedschap-stijl uurwerk. In feite, als de Bulova Moon horloge vandaag werden gemaakt als een nieuw model, het zou even goed dienen als een instrument-uurwerk voor wie een hoge leesbaarheid, hoge-precisie-instrument dat nodig is.
Het verhaal van de Bulova Moon horloge begon met een speciaal ontworpen one-of-a-kind Bulova geschonken aan NASA Apollo Mission astronaut Dave Scott in de late jaren 1960 of begin 1970. Dave Scott nam de unieke Bulova kijken begaafd aan hem door het merk met hem op de 1971 Apollo 15 missie naar de Maan. Op het moment, astronauten hadden door de overheid uitgegeven Omega Speedmaster horloges. Het enkele feit dat astronauten hadden Omega Speedmaster horloges was niet zonder controverse, als Omega was een Zwitserse horlogemerk en bepaalde mensen in de Verenigde Staten van mening dat de astronauten moet een Amerikaanse horloge dragen (op het moment, Bulova was een volledig Amerikaans bedrijf).origineel 1960 Bulova horloge Dave Scott's



Zoals het verhaal gaat, werd Dave Scott's Speedmaster beschadigd en de voorste kristal popped off, die noodzakelijk hij zijn back-up Bulova dragen. Kolonel Scott ging verder met te lopen op het oppervlak van de maan en was de eerste persoon die een Lunar Rover voertuig te besturen. Eén zijn pols op dat moment was naar verluidt de Bulova horloge. Na de Apollo 15 missie, de Bulova horloge - zoals het was persoonlijk eigendom Scott's - bleef zijn persoonlijk bezit voor vele jaren. In 2015, Scott zelf besloten om veilen de Bulova horloge, samen met een paar andere voorwerpen die hij op de Apollo 15 missie met hem gehad. De prijs bereikte voor Dave Scott's "Bulova moon horloge", was maar liefst $ 1.625.000 in eind 2015.





Bulova nam toen de gelegenheid om dit uurwerk als een productie model voor de moderne publiek recreëren. Groter dan het origineel en het gebruik van een hoge precisie quartz uurwerk, de Bulova Moon horloge van 2016 is niet echt een "re-issue 'van de late jaren 1960 horloge zo is gemeld, maar een modern uurwerk geïnspireerd door de klassieke ontwerp . In een ongeveer 44mm-brede stalen kast, de Bulova Moon horloge is zeer aantrekkelijk in persoon met een sierlijk gebogen behuizing en onderscheidende, makkelijk te bedienen chronograaf pushers. Als de Bulova Moon horloge lijkt veel op een Speedmaster, dan alles wat je hoeft te doen is kijken naar de originele en beseffen dat Bulova de oorspronkelijke horloge echt net aan het bouwen was buiten de specs NASA voor horloges bedoeld om te reizen in de ruimte met astronauten hadden aangegeven.



De 2016 Bulova Moon Watch is een getrouwe weergave van de stijl van het origineel, maar in de moderne materialen. Het horloge heeft ook een AR-coated saffierglas en een zaak die is waterdicht tot 50 meter (hoewel op 100 meter van het water weerstand zou leuk geweest zijn). Het horloge draagt ​​ook een beetje kleiner dan je zou verwachten gezien de omvang en brede lug structuur. Wat ik echt leuk vind is het volstrekt monochromatische wijzerplaat dat is zeldzaam te vinden op horloges vandaag in deze prijsklasse. De meeste horloges van dit type, in deze prijsklasse, probeer dan een heleboel funky moderne design elementen bieden voor een publiek dat merken voelen waarde stijl boven inhoud veel van de tijd. Brand's gaan er vaak vanuit dat de koper smaak zullen vervallen als hun inkomen stijgt. Tot slot, met de Bulova Maan Watch, gereedschap horloge-liefhebbende enthousiastelingen met slechts een paar honderd dollar te besteden iets heel aantrekkelijk voor te krijgen.





Binnen de Bulova Moon Watch is de merkgebonden Bulova "high-performance" 262 kHz quartz chronograaf uurwerk. Deze familie van bewegingen was voorheen bekend als "UHF" (ultra-hoge frequentie), en is sindsdien hernoemd volgens Bulova (met dat gezegd, "UHF" en "Ultra-High Frequency" termen zijn op het horloge in ten minste twee plaatsen). Oorspronkelijk deze bewegingen debuteerde in het zeer goed beschouwd Bulova Precisionist verzamelen (recensie hier).



Wat deze bewegingen bijzonder vergeleken met de meeste andere kwartsuurwerken is dat ze herhaaldelijk nauwkeuriger afwijkt met niet meer dan ongeveer 10 seconden of zo per jaar (in plaats van 10-15 seconden per maand). De bewegingen hebben een batterijduur van ongeveer 2 jaar en de chronograaf (wat een mooi vegen de hand heeft) meet tot 1 / 10e van een seconde. Het horloge heeft de tijd, datum, en natuurlijk chronograaf complicatie. In persoon en op de pols, de Bulova Moon horloge horloge ziet er geweldig uit, met de uitstraling van een traditioneel instrument horloge met een zeer redelijke prijs en uitstekende prestaties.



Bulova zal twee versies van de Bulova Moon Watch. Een versie wordt geleverd in een mooie stalen drie-link metaal armband die uitstekend uitziet. De tweede is met een geweven (te lijken stoffenweefsel) lederen band. Deze band versie komt ook met een velcro-style "klittenband" zwarte stof band met dikke metalen hardware en een bruin lederen patch, die de 262 kHz snelheid van de quartz uurwerk, samen met de oorspronkelijke Apollo 15 missie datum heeft. Ik ben echt heel blij dat de Bulova Moon Horloge kwam zo goed, en hopen dat meer sober ogende en tijdloze modern instrument horloges als deze afkomstig zijn van het merk (de koele backstory kan ook geen kwaad).De prijzen voor de Bulova Maan horloge zijn $ 550 op de band en $ 675 op de stalen armband.


Bekijk meer horloges replica en carl f. bucherer replica

replica horloge

replica horloge
replica horloge