replica rolex

replica rolex
replica rolex

2017年4月25日星期二

Top Watch Brands bereiden voor het voorjaar op met schitterende horloges in de top heetste lente 2011 kleuren: Roze, Lavendel, Helder Oranje, Zonnig Geel en Briljant Hemelblauw.


De Franc Vila Selenity Master Quantième Automatique Horloges zijn echt een visie van de lente. Strap een van deze baby's op je pols en voel de laatste koude adem van de winter gewoon verdwijnen. Onder de wijzerplaat, die wordt gedaan in verschillende gratis tinten van parelmoeder, slaat een Zwitserse Dubois Depraz automatische jaarlijkse kalender op die een maanfasebeweging ondersteunt. Het horloge biedt niet alleen frisheid in verband met de lente, maar biedt ook de mogelijkheid voor een serieuze horloge aan het dragen. In de afgelopen decennia waren de meeste vrouwenhorloges kwarts zonder complicaties. Girard-Perregaux Cat's Eye Movement was een van de eerste collecties van dameshorloges met complicaties, en daarna volgden bedrijven zoals Chopard, Roger Dubois, Richard Mille en Gerald Genta. Het is echter altijd spannend om nieuwe vrouwen horloges te zien met complicaties. De Franc Vila Selenity Master Quantième Automatique doet een mooie baan om de maanfase op de wijzerplaat weer te geven.

Een andere prachtige weergave van de lente is de levendige Concord C1. Het duurde even geduurd voor het nieuwe verbeterde Concord-bedrijf om een ​​echte kleur aan hun horloges toe te voegen. Zo heeft Concord, nadat de watch-enthousiaste een glimlach heeft gezocht in april van april met de release van Concord C1 Eternal Gravity, haar dameshorloge verrukkelijk met de kleur paars. En als het paars is wil je, zijn paars krijgt je in al zijn glinsterende pracht. 219 baguette cut amethysts zwadelen simpelweg de Concord C1, vullen elke enkele leegte met paars. Gems bedekken de kroon, duw stukken, lugs, ring, ring en concord C1 handtekening beschermring. Het horloge hoesje is gemaakt van 18 karaat witgoud, dat dient als de perfecte dunne achtergrond. De wijzerplaat, beschermd door een 3,3 mm dik krasbestendig saffierkristal, toont chronograaf, seconden schijf en datumopening.Bekijk meer imitatie horloges en Rolex Sea Dweller

2017年4月6日星期四

Zeven Opmerkelijke elektronische horloges van Baselworld 2016

Om een dergelijke dunne behuizing te creëren, Citizen zei dat het moest wenden tot nieuwe materialen die zowel dun en sterk zijn. Het toont deze materialen op een 800-delig limited edition collectie van Eco-Drive One. Het geval dat een diameter van 38,15 mm heeft, bestaat uit cermet, een composiet van keramische en metallische materialen; de ring is gemaakt van een gecementeerd carbide, die een superieure hardheid heeft en bestand tegen corrosie en oxidatie. De adviesprijs van de limited edition is $ 6.000; klik hier voor meer, met inbegrip van details en prijzen op de niet-beperkte versie van het horloge.
Citizen Eco-Drive One - hoek
Citizen Eco-Drive One
De Movado Heritage  Series, dit jaar gelanceerd, bestaat uit bijgewerkt, kwarts-powered vertolkingen van horloges van Movado's verleden. Een van de eerste modellen is gebaseerd op de Calendoplan van 1950. Het horloge had een slanke behuizing en, in tegenstelling tot veel andere kalender horloges van de tijd, slechts één agenda indicatie, voor de datum, op 3 uur. De nieuwe versie is 40 mm in diameter en leverbaar met een vergulde stalen kast ($ 650) of een niet-bekleed staal één ($ 595). De niet-plated-case model wordt geleverd met of een witte of zwarte wijzerplaat. Er is ook een chronograaf versie van de Calendoplan (respectievelijk $ 850 en $ 795 voor de vergulde en niet-plated versies).
Movado Heritage Calendoplan
Movado Heritage Calendoplan
New York gevestigde Bulova heeft geïntroduceerd, wat is 's werelds eerste gebogen chronograaf horloge, noemt de Bulova CURV . In een technische prestatie, Bulova nam een van haar eigen ultrahoge frequentie kwarts Precisionist stopwatch bewegingen en gebogen is. Dan aangebracht beweging in een ergonomisch ontworpen, slank, gebogen behuizing. De CURV collectie bestaat uit sport en kleding modellen met prijzen van $ 599 tot $ 899. De leider model, hier afgebeeld, heeft een see-through wijzerplaat, een titanium behuizing ($ 899, maar komt ook in staal op $ 799), een transparante rug (zeldzaam voor een quartz horloge), en een zwarte rubberen band. De beweging van de CURV heeft een frequentie van 262 kHz, dat is acht keer groter dan een standaard quartz uurwerk. Met die snelheid, heeft seconden de hand van het horloge niet overslaan van de tweede naar de tweede als op een standaard quartz horloge, maar beweegt in een continue sweep rond de wijzerplaat, op de wijze van een mechanische horloge de hand.
Bekijk meer replica horloges en Rolex Cellini

replica horloge

replica horloge
replica horloge