replica rolex

replica rolex
replica rolex

2015年12月31日星期四

Citizen 7630 - Hello Kitty

De meeste van de tijd dat ik blog koopwaar horloges ze zijn gemaakt door onbekende fabrikanten. Today's horloge is gemaakt door een belangrijke fabrikant al ...
Dit horloge is een Hello Kitty analoge horloge. Het kenmerkt het gezicht van Kitty op de 12 uur positie, en de naam van Hello Kitty in de buurt van de onderkant van de wijzerplaat. Hello Kitty is een karakter door Sanrio, en is eigenlijk een meisje (niet een kat) genaamd Kitty White, die werd geboren in Londen. Ze is geboren 1 november en is ongeveer 5 appels hoog, en ze heeft een kat genaamd Charmy Kitty. De band is op een bijpassende kleur combinatie, en is een plastic bandje bedrukt met een tartan stijl steekontwerp.
Deze Hello Kitty horloge werd gemaakt door Citizen, en is een 3 de hand wijzerplaat design. Het maakt gebruik van een 7630-module die een Citizen quartz uurwerk. Het horloge heeft een modelnummer van de 7630-A42021, met een aantal 7630-A42796 in kleine schriftelijk bij de onderkant van de wijzerplaat.
Het serienummer op het horloge heeft slechts 4 cijfers, dus volgt niet de normale burger patroon, maar kan wijzen op minder dan 9999 werden gemaakt. De datum wordt weggegeven is de datum waarop het auteursrecht aan de basis van de wijzerplaat, die een versie 1996 suggereert .
Bekijk meer imitatie rolex en replica alain silberstein krono bauhaus

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge