replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月18日星期一

Star Wars omkeerbare riem horloge

Voor een volwassene, ik heb nogal een voorliefde voor kinderen horloges - ze de neiging om meer ongebruikelijke of opvallende dan de meeste volwassenen die te zijn.
Vandaag is een andere nieuwigheid (waarschijnlijk kinderen, maar misschien een beetje groot) te kijken, en één van mijn Star Wars kijken sub-collectie, in het bijzonder een Empire Strikes Back-item.
Dit horloge is ongewoon omdat het ontworpen is omkeerbaar. Er zijn verschillende ontwerpen aan de buitenkant en de binnenkant van de band - de ene kant is Han Solo en de andere is Boba Fett (die een Mandalorian premiejager die na Han). De band is gemaakt van geschilderd hars, en draait op een plastic spil, op zijn plaats gehouden op z'n gewenste hoek door twee kleine hobbels.
Het horloge deel is zo eenvoudig als verwacht, met alleen de tijd, datum en seconden op een 4-cijferig LCD-display. Het enige wat op te merken is dat het scherm is vrij groot in vergelijking met veel LCD-panelen.
De achterkant van het horloge heeft ook decoratie, en is voorzien van een holografische sticker afschilderen, Han's ruimteschip, de Millennium Falcon in de vlucht.
Er is geen informatie over datum of maker op het horloge, dus vanaf het is kijken, zal ik een (volledig) te maken denk dat het vanaf het midden van de jaren '90 en zou zijn vrijgegeven voor de speciale edities van de originele films.
Bekijk meer horloges replicas en breitling montbrillant replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge