replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年3月3日星期四

Swiss Fossil - Is er zoiets?

status van fossiel als een mode-horloge bedrijf is bekend, maar sinds 2014 zijn ze meer geneigd zijn om hun horloges te maken in Zwitserland. Vraag blijft: waarom? En wat; met betrekking tot hun bewegingen.
Het verhaal begint in het kleine Zwitserse stad Manno. Deze kleine stad is de woonplaats van een relatief onbekende beweging-maker - de STP of de Zwitserse Technology Production. Enorme is het niet, maar ook niet belachelijk klein; hun jaarlijkse productie blijft ongeveer 100.000 automatische bewegingen. Eigendom is van niemand minder dan de Fossil van Richardson, Texas, het is waar Fossiele assembleert de bewegingen voor hun horloges.
Fossiele gekocht STP in 2012 en sindsdien, ging op het verhogen van hun Zwitserse makelij portefeuille, die voorheen slechts Zodiac en Burberry. Niet alleen de bewegingen, Fossil maakt nu hun zaak, de ontwerpen en prototypes allemaal binnen deze faciliteit. Het resultaat was vorig jaar de Zwitserse makelij fossiele collectie, met inbegrip van de Tory Burch lijn, met wie; ze een overeenkomst getekend om te gaan voor volwaardige productie voor 2015 eindigt.
Bekijk meer replica horloges en chopard alfa romeo replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge