replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月10日星期一

Hermes Arceau Pocket Volutes Brengt Class to the Future

Geschreven door Lindsey K. Cook
Voorbij zijn de dagen van stijlvolle pocket horloges getrokken uit de voorkant breasted zakken en handtassen. Geen film van een duim om de vergrendeling en casual blik los op het zorgvuldig gemeten tikken. In voorwaartse beweging tijd, heeft iets over de charme van zakhorloges geacht een ding van het verleden en we zijn vertrokken grotendeels verstoken van dit klassieke stuk.
Tot Hermes nam hun passie voor de traditionele en bewerkte de Arceau Pocket Volutes, een horloge dat alle geliefde geschiedenis van het zakhorloge kapselt met een twist van stijl ingesteld op te trekken en op te nemen van de moderne horloge drager.
Ramolayage is een gravure techniek van de goudsmeden van Frankrijk te maken aan buitengewoon goed gebruik in dit stuk. Dit ingewikkelde patroon duurt meer dan 150 uur in beslag, en resulteert in een van de mooiste, elegante behuizing ruggen van de moderne horloge wereld. Ambachtslieden uit Hermes zich te houden aan de eeuwenoude praktijken van de nauwgezette aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit creativiteit. Scrolls en krullen zijn zorgvuldig uitgehouwen in de zaak terug, aanvankelijk aparte schijven van rose en wit goud die aan elkaar worden gefuseerd met het ideale materiaal en textuur te creëren.
Het patroon van krullen en rondingen wordt verwezen in de 'voluten' van de naam van het horloge, en was een origineel ontwerp van Hermes 'kunstenaar Henri d'Origny in 1972. Elke curve zorgvuldig is gevormd om licht te reflecteren, niet ineffectief glinsteren op de gelegenheid. Het oppervlak wordt gehamerd en zwart, bereidt zich voor om het contrast van het ontwerp te verhogen. En zodra de lak wordt verwijderd, de drie verschillende trillende gouden kleuren worden onthuld: een rooskleurige roze, lichtgrijs en donkergrijs. Elke stap van het proces vereist een hoog niveau en een passie voor kwaliteit, zowel duidelijk in de trotse ambachtslieden Hermes aanwezig.
Opknoping van een draadgebonden band en genesteld in een matte Havana alligator lederen etui, dit horloge is meer dan alleen een klassiek horloge met een aantal van de meest geavanceerde artisticiteit in uurwerken, is het een knipoog naar het verleden in de altijd aanwezige glorie van toebehoren die sport moderne tijd te vertellen.
bekijk meer horloge en tag heuer mikrogirder

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge