replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年11月21日星期一

10 Verbazingwekkende Watches Je moet eerst weten over

Zelfs als je niet een horloge expert, zijn er een aantal opvallende horloges die moeten worden herkenbaar voor jou. Wist u dat over deze 10 bekende uurwerken al?

1- AP Royal Oak Chronograph

412472_264129387028934_587072373_o
Audemars Piguet horloges staat bekend als een van de top luxe horlogemerken in de wereld. En als je iets over je je horloge weet, toch je moet hebben gehoord over hun Royal Oak Offshore Chronograph uurwerk. Aangezien het eerste decennia naald werd uitgebracht, deze lijn van horloges is nu een aantal van de meest begeerde stukken op de wereld van luxe horloges.
 

2- IWC Portugieser

Screen Shot op 2015/06/17 23:30:11
De IWC Portuguese is een klassieke en prachtige uurwerk. Op de top van het hebben van elke complicatie je zou kunnen wensen (een eeuwigdurende kalender, een viercijferig jaar beeldscherm, een zevendaagse automatisch uurwerk met de Pellaton oprolsysteem en een gangreserve scherm), het is letterlijk de perfecte balans tussen avontuur en prestige .
 

3- Panerai Luminor

Screen Shot op 2015/02/28 10:34:46
De Panerai Luminor is een handtekening horloge dat je niet kan helpen, maar aanbidden. Panerai heeft een manier om integratie historische, klassieke ontwerpen in de moderne wereld. Het ambacht en de stijl van dit horloge is er een die elke horloge kenner moet weten over.
 

4- AP Royal Oak Offshore Diver

Screen Shot op 2015/10/24 20:48:39
Hier is nog een AP dat je zeker van hebben gehoord: de Royal Oak Offshore Diver. Aangezien het eerst uitkwam in 2010, want dan is het uitgegroeid tot een van de meest indrukwekkende duikhorloges op de markt met upgrades zoals gesmede koolstof en keramische materialen toegevoegd aan het ontwerp.
 

5- Richard Mille Tourbillon

Screen Shot op 2016/05/10 15:27:32
De Richard Mille Tourbillon is vet, luid, en ongeveer net zo luxe als dit merk kan krijgen. Deze relatief nieuwe horloge ontwerp staat bekend om zijn betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid binnen en buiten.
 

6- Rolex Submariner

Screen Shot op 2015/03/06 12:49:45
Uiteraard, Rolex is een must als het gaat om het kennen van de 's werelds top horlogemerken. Als het gaat om hun collecties, het Submariner is een no-brainer. Deze klassieke en geliefde horloge is de belichaming van de Rolex normen: stoer, elegant, gestroomlijnd, en stijlvol.
 

7- Rolex Yachtmaster

Screen Shot op 2015/11/10 19:01:53
Een andere Rolex u moet weten over de Yachtmaster. Zelfs als je niet beschikt over een jacht bezit, heb je moest hebben gehoord over hoe indrukwekkend dit uurwerk is als het gaat om zowel stijl en functie. Elk horloge heeft complexe bewegingen eenvoudig maar toch een prachtig ontwerp, dus het is eenvoudig te bedienen en draagt comfortabel.
 

8- Cartier Tank

11121787_686440991464436_7012433530628805_n
Cartier is makkelijk een van de meest herkenbare horloges in de wereld, samen met Audemars Piguet en Rolex. De Cartier Tank werd voor het eerst geïntroduceerd in 1917, en sindsdien is het Wordt een horloge na Beide gezocht door mannen en vrouwen in de afgelopen eeuw.
 

9- Hublot Big Bang

1912294_659905600784642_810409131950041321_o
Hublot heeft een "Art of Fusion" filosofie, met behulp van een breed scala van materialen zoals staal klassiek tot modern koolstofvezel. Ze zijn pioniers van innovatie Als het gaat om het uurwerk wereld, en de Hublot Big Bang is een voorbeeld van hun grote werk.
 

10- Omega Speedmaster Moonphase

omega-speedmaster-maanstand
Omega is bekend om hun strakke stijl en strakke lijnen Als het gaat om uurwerken. Een van hun meest bekende horloges is de Omega Speedmaster Moonphase kijken -een waardig zijn roem. Vroege versies van dit horloge heeft begeleid alle zes van geloodst missies van NASA's. De meest moderne iteraties doen denken aan de ontwerpen voor het eerst uitgebracht terug in 1957. Vandaag de dag, het is aangedreven door Omega kaliber 9904 indrukwekkend. bekijk meer rolex nep en Chopard Gran Turismo XL

2016年11月20日星期日

Royal Oak Offshore Alinghi di Audemars Piguet

Il Royal Oak Offshore Alinghi di Audemars Piguet ha vissuto il tributo del Grand Prix d’Horlogerie de Geneve 2007, nella cornice del Grand Theatre di Ginevra, riconosciuto come il migliore, nella categoria Orologi Sportivi, da una giuria internazionale composta da dieci esperti e giornalisti.
Royal Oak Offshore Alinghi By Audemars Piguet
Si è aggiudicato il Prix de la Montre Sport legato, per caratteristiche non solo estetiche, alla fortunata avventura di Alinghi alla recente Coppa America.
Il Mondo della Vela e l’utilizzo di materiali sofisticati è stato il punto di partenza nella progettazione del Royal Oak Offshore Alinghi di Audemars Piguet.
La fibra di carbonio, qualificata quanto difficile da lavorare, è il materiale utilizzato non solo come componente dello scafo svizzero ma anche per la cassa di questo segnatempo tributo di AP ad Alinghi.
Nuovi orizzonti tecnici e stilistici, l’utilizzo di materiali inconsueti ma non meno preziosi e rari come l’oro ed il platino, è la nuova frontiera della Industria Orologiaia Svizzera capace di sedurre ancora di più i mercati emergenti rappresentati dai nuovi ricchi di Cina, Russia, India e Sud America.
In linea con questi obbiettivi AUDEMARS propone questo unico orologio destinato al polso di un uomo moderno e sportivo e dedicato al Team di Alinghi di cui è main sponsor.bekijk meer horloges replicas en Chopard Pro One

2016年11月17日星期四

Richard Mille RM 016 Titalyt, de ongelooflijke innovatie van titanium


Richard Mille RM 016 Titaly Richard Mille is ongetwijfeld een horloge bedrijf dat innovatie en experimenten maakt op zijn werkpaard.
Introductie van nieuwe materialen en nieuwe oplossingen voor zowel technische en esthetische leidde tot de oorspronkelijke resultaten en zonder twijfel nieuwsgierig.
Een van deze is de RM 016 horloge dat opvalt door speciale verwerking van groep 5 titanium geval, onderworpen aan Titalyt behandeling. Het is een proces, ongekend in de wereld van de titanium oxidatie door middel van elektro-plasma, waarbij de hardheid van het materiaal verbetert, de wrijvingscoëfficiënt, de weerstand tegen slijtage en corrosie, tweede de regels van de lucht-en ruimtevaart materialen.
Deze biocompatibele behandeling wordt toegepast in de luchtvaartindustrie, maar ook in de auto en in de medische sector.
Direct herkenbaar dankzij zijn unieke kleur van de RM 016 Titalyt maakt gebruik van een ongewone geval voor de Zwitserse huis, beroertes en krassen te voorkomen. Let ook op de kleur van de band gecoördineerd bij de kassa.

E 'is voorzien van een mechanische zelfopwindende beweging, skelet, met titanium rotor met variabele geometrie en een gangreserve van 55 uur.
Het saldo oscilleert op 28.800 trillingen / uur, terwijl de anti-shock Incabloc systeem is het type.
Richard Mille benadrukt nogmaals zijn creativiteit, die ook geïnspireerd door de meest innovatieve sectoren, zoals de luchtvaart, de biomedische industrie, de voortzetting langs een pad dat tot nu toe heeft ons zeer succesvol op het publiek van de fans te zijn, dankzij de interpretatie nieuwe en moderne uurwerken.
[Horloges Richard Mille] bekijk meer horloge replicas en Chopard Mille Miglia

replica horloge

replica horloge
replica horloge