replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年11月17日星期四

Richard Mille RM 016 Titalyt, de ongelooflijke innovatie van titanium


Richard Mille RM 016 Titaly Richard Mille is ongetwijfeld een horloge bedrijf dat innovatie en experimenten maakt op zijn werkpaard.
Introductie van nieuwe materialen en nieuwe oplossingen voor zowel technische en esthetische leidde tot de oorspronkelijke resultaten en zonder twijfel nieuwsgierig.
Een van deze is de RM 016 horloge dat opvalt door speciale verwerking van groep 5 titanium geval, onderworpen aan Titalyt behandeling. Het is een proces, ongekend in de wereld van de titanium oxidatie door middel van elektro-plasma, waarbij de hardheid van het materiaal verbetert, de wrijvingscoëfficiënt, de weerstand tegen slijtage en corrosie, tweede de regels van de lucht-en ruimtevaart materialen.
Deze biocompatibele behandeling wordt toegepast in de luchtvaartindustrie, maar ook in de auto en in de medische sector.
Direct herkenbaar dankzij zijn unieke kleur van de RM 016 Titalyt maakt gebruik van een ongewone geval voor de Zwitserse huis, beroertes en krassen te voorkomen. Let ook op de kleur van de band gecoördineerd bij de kassa.

E 'is voorzien van een mechanische zelfopwindende beweging, skelet, met titanium rotor met variabele geometrie en een gangreserve van 55 uur.
Het saldo oscilleert op 28.800 trillingen / uur, terwijl de anti-shock Incabloc systeem is het type.
Richard Mille benadrukt nogmaals zijn creativiteit, die ook geïnspireerd door de meest innovatieve sectoren, zoals de luchtvaart, de biomedische industrie, de voortzetting langs een pad dat tot nu toe heeft ons zeer succesvol op het publiek van de fans te zijn, dankzij de interpretatie nieuwe en moderne uurwerken.
[Horloges Richard Mille] bekijk meer horloge replicas en Chopard Mille Miglia

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge