Rolex replica Rolex krijgt wereldwijde roem en is uitblinkt in zowel uiterlijk en kwaliteit. Vandaag hebben we een Rolex Datejust Diamond editie met het officiële nummer: 116234-J-63600. Datejust werd geboren in 1945 en was het eerste horloge dat datumvenster had op de wijzerplaat. Jaren later, is Crylops oog ingesteld op het kristal wijzerplaat en uitgegroeid tot een typisch kenmerk op knock off rolex . Met zijn sierlijke vormgeving en een kleine lens datumvenster, wordt het een zeer herkenbare horloge in de wereld.
Dubbele gespen zijn eenvoudig, maar praktisch als dubbele gespen de kroon volledig afgesloten en water-proof kan garanderen, zodat het water-resist 100 meter bereikt. Wat past bij dergelijk geval is een stalen band die is gemaakt van 5 lijnen van metaal knopen. Deze armband is speciaal ontworpen voor Oyster Perpetual Datejust in 1945. Kijkend naar de zijde van de kroon, dit Datejust is dun en draagt goederen. Rolex-eigendom Oyster gesp en Rolex logo vertellen zijn klasse. De nieuwe kroon met slotje op het is verborgen in Rolex kroon en word integriteit met riem.
Lug op Datejust is kort, zodat het kon beter past riem. De blauwe bloemmotieven heeft 10 top diamanten invoegen als versiering en komt overeen met de kleine kronen op 00:00 en datumvenster op 3 'klok. Wat meer is, de zaak is terug schroef-in en de beweging is Rolex cal.3135, die ook bekend staat als de koning van Rolex bewegingen. Cal.3135 is een stabiele beweging en de prestaties zijn prima. De diameter komt 28,5 mm en een dikte van 6 mm. zoals de meeste gewone bewegingen Cal.3135 oscilleert met een frequentie van 28.800 keer per uur. 31 ruby bevinden zich op de bewegingen als ondersteuning. Hier kunnen we je vertellen hoe luxe het is. Bovendien kan Cal.3135 werken voor 50 uur. Breguet onrustveer kan worden gezien en Kif anti-schokkende systeem is ingeschakeld.